Dhevy Geranium Tanjung Mas Ninggal Janji

Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji (Official Music Video)

Download Dengan Cepat

Name:Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji (Official Music Video)
Genre:Unknown
Date:15 May 2019
Duration:00:05:37
View:1M
Like:8.6K
Dis Like:296
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Global Musik Era Digital
Source:Youtube

Official Music Video :
Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji
Global Musik Era Digital (Subscribe) :
http://smarturl.it/SubscribeGlobalMusik

♫ Aktifkan Nada Sambung ♫ :
Dhevy Geranium - Tanjung Mas Ninggal Janji
Ketik : TJGBO kirim SMS ke 1212 (TELKOMSEL)
Ketik : SET TJGBO kirim SMS ke 808 (INDOSAT)
Ketik : 16612674 kirim SMS ke 1818 (XL 1818)

Special Thanks To :
Artist : Dhevy Geranium
Songwriter : Didi Kempot
Arranger : Rizky Geranium

Artist Based Playlist Right Here :
Jihan Audy http://smarturl.it/JihanAudyGlobalMusik
Mala Agatha http://smarturl.it/PlaylistMalaAgatha
Lifa Nabila http://smarturl.it/LifaNGlobalMusik
Rheyna Morena http://smarturl.it/PlaylistRheynaMorena
MAFI http://smarturl.it/PlaylistMAFI
Nella Kharisma http://smarturl.it/PlaylistNellaK
Tagor Pangaribuan: http://smarturl.it/TagorPGlobalMusik
Olivia Gunawan http://smarturl.it/OliviaGGLobalMusik
Salsa Kirana http://smarturl.it/SalsaKGlobalMusik
Maya Natasya http://smarturl.it/MayaNGlobalMusik
Denik Armila http://smarturl.it/DenikAGlobalMusik
Arlida Putri http://smarturl.it/ArlidaPGlobalMusik
Anis Fahira http://smarturl.it/AnisFGlobalMusik
Walet http://smarturl.it/WaletGlobalMusik
Didi Kempot: http://smarturl.it/DidiKGlobalMusik
Style Voice http://smarturl.it/StyleVGlobalMusik
Syahiba http://smarturl.it/PlaylistSyahiba
Vivi Artika http://smarturl.it/PlaylistViviArtika

Tanjung Mas Ninggal Janji (♫ Lyrics ♫)

Bebasan Koyo Ngenteni
Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-Bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen... Kangen'e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-Bali

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe

Info Global Musik Era Digital :
Twitter: http://smarturl.it/GlobalMusikTwitter
Instagram: http://smarturl.it/GlobalMusikInstagram
Facebook: http://smarturl.it/GlobalMusikFacebook
Google+: http://smarturl.it/GlobalMusikGoogleP
VCD Karaoke : https://www.instagram.com/vcdoriginalmim
Website: www.globalmusik.co.id

PT. Global Musik Era Digital disingkat Global Musik didirikan sejak tahun 2008. Global Musik merupakan pengembang "Music Industry Publishing Artist Management Content Provider" dan mitra kerja Telcom, Produser, Musisi, Artis & Kreator Era Digital.

PT. GLOBAL MUSIK ERA DIGITAL
Telp : 021-3511678 - 79
Email : infoglobalmusik@gmail.com

Copyright © 2019 Global Musik. All rights reserved.
#SKA #GlobalMusikEraDigital #DhevyGeranium


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: