Aku Karo Koe Derradru Galihbangun Ft Monica

AKU KARO KOE - DERRADRU COVER GALIH BANGUN FT. MONICA

Download Dengan Cepat

Name:AKU KARO KOE - DERRADRU COVER GALIH BANGUN FT. MONICA
Genre:Unknown
Date:09 November 2019
Duration:00:04:42
View:174K
Like:2.6K
Dis Like:99
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:EBEXZ 42
Source:Youtube

AKU KARO KOE - DERRADRU | GALIH BANGUN ft MONICA COVER
AKU KARO KOE - DERRADRU | GALIH BANGUN ft MONICA COVER
AKU KARO KOE - DERRADRU | GALIH BANGUN ft MONICA COVER

CHANNEL GALIH BANGUN : https://www.youtube.com/channel/UCGnHTldTC5avKxuSZUqWh-w

Lirik :

ibarat tanduran kudu disirami
aku tanpo kowe dunyo rasane sepi
ibarate bengi tanpo ono rembulan
aku tanpo kowe rasane bingung ora karuan

aku pengen ro kowe sesandingan
rasakke kahanan urip bebarengan
tekan tuwoku kowe sing tak sayang
tekan mati kowe tetep ning ati

ibarate dele sing uwis dadi tempe
tresnoku ro kowe ora iso tak liyakke
ibarate bengi tanpo ono rembulan
aku tanpo kowe rasane bingung ora karuan

aku pengen ro kowe sesandingan
rasakke kahanan urip bebarengan
tekan tuwoku kowe sing tak sayang
tekan mati kowe tetep ning ati

aku pengen ro kowe sesandingan
rasakke kahanan urip bebarengan
tekan tuwoku kowe sing tak sayang
tekan mati kowe tetep ning ati
tekan mati kowe tetep ning ati


Tag :

aku pengen karo kowe sesandingan status wa, aku pengen karo kowe sesandingan lirik cover, aku pengen karo kowe sesandingan lirik guyon waton, aku pengen karo kowe sesandingan lirik, aku pengen karo kowe sesandingan lirik dj, aku pengen karo kowe sesandingan lirik koplo, aku pengen karo kowe sesandingan cover galih, aku pengen karo kowe sesandingan lirik galih bangun, aku pengen karo kowe sesandingan kentrung, aku pengen karo kowe sesandingan chord, karo kowe, karo kowe cover, karo kowe lirik, karo kowe reggae, karo kowe koplo, karo kowe karaoke, karo kowe dj, karo kowe via vallen, karo kowe guyon waton, karo kowe dangdut



#GalihBangun #Monica #AkuKaroKoe #Derradru #Cover


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: